Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.10.2011 00:21 - ВОАЛЪТ ЗА ВАКСИНИТЕ - СЪВРЕМЕННА ИЛИ СТАРА ТЕМА (ОЩЕ ОТ 19-ТИ ВЕК) ?!!!
Автор: azblagara Категория: Политика   
Прочетен: 2019 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 31.10.2011 01:11


        Всяка история си има своя предистория. Дали ваксинацията е само средство за забогатяването на стотина човешки екземпляри на гърба на здравето на милиони такива?
        Когато темата по даден въпрос се корени в миналото, по-добре е да се ползва информация от източници от миналото. Темата за ваксините е тема отпреди 2 столетия. Затова, давам думата на Рудолф Щайнер,бащата на Антропософията -  науката за духовното в нас, за пътят на познанието.
 
   Из " ДУХОВЕТЕ НА МРАКА И ТЯХНОТО СВАЛЯНЕ НА ЗЕМЯТА" - книга от 14 лекции, изнесени през 1917 год. , но актуални и до днес.

"........Посочих, как от началото на 1840-те години до началото на 1879 г. в духовните области на света се разрази една решителна битка – една от онези битки, които често се повтарят в еволюцията на света и човечеството и които хората са свикнали да представят под образа на Архангел Михаил или Св. Георги, борещи се срещу Змея.

Една такава победа на Михаил срещу Змея беше спечелена в полза на духовните светове през 1879 г. Духовете на мрака, които се противопоставяха на импулсите от Архангел Михаил, бяха свалени от духовното царство и оттогава те господстват, както казах, в чувствените, волевите и душевните импулси на хората..........
 

image

........В какво главно се състоеше тази битка, която се разрази в духовния свят от 40-те до 70-те години на 19 век? И в какво се състои другата битка, респективно, в какво се състои задачата на свалените долу Духове на мрака след ноември 1879 г.?........

„........ Духовете на мрака са тук, сред нас. И за да забелязваме тяхното присъствие, ние трябва да сме напълно будни. Защото в близкото бъдеще най-опасното нещо ще бъде, ако несъзнателно се изложим на влияния, за които не подозираме, че са налице, тъй като, дали човек ги разпознава или не, това не променя тяхната реална същност………По лицето на Земята се разиграват сложни процеси и събития и Духовете на Светлината участват в тях по един правилен начин, обаче Духовете на мрака се стремят да внесат в тези процеси и събития пълна обърканост, пълно безредие.…..Занапред човешките тела ще се развиват така, че те ще стават все по-отворени за влиянията на духовния свят, но на свой ред материалистичният светоглед, който ще се разпространява все повече и повече, следвайки указанията, идващи от Духовете на мрака, ще работи срещу тях, и то с материални средства. Ето защо Духовете на мрака ще инспирират своите, бих казал, хазяи – хората, в които те пребивават – да изнамерят такива лекарствени средства, с които да имунизират децата. Така че още в ранна възраст поривът към спиритуалност, към духовност, да бъде окончателно прекъснат.

Както днес телата биват имунизирани срещу една или друга болест, в бъдеще децата ще бъдат имунизирани с определена субстанция – тя ще бъде произведена на всяка цена, така че чрез тази имунизация хората ще бъдат предпазени от склонността да пораждат в самите себе си всевъзможните глупости, свързани с духовния живот. Естествено тук “глупости” е казано от гледната точка на крайните материалисти…………. Да се открият такива лекарствени средства, които след съответните имунизации ще блокират естествената склонност към духовни идеи, така че през целия си живот хората ще вярват единствено в сетивната материя. И както медицината е въвела масовата ваксинация срещу болести като туберкулозата, така в бъдеще ще се правят масови имунизации против влечението към духовния свят! Този е само един от парадоксите, които ще зачестят още в близкото бъдеще, за да се внесе обърканост във всичко онова, което Духовете на Светлината свалиха долу на Земята след тяхната победа в духовния свят (1879 г.). Естествено, за целта трябва да бъде внесена преди всичко обърканост във възгледите, в светогледите на хората; преди всичко трябва да бъдат деформирани техните понятия, техните представи. Тук сме изправени пред една голяма, сериозна опасност и трябва да запазим пълно самообладание, пълна яснота на съзнанието. Точно в тази област от живота се подготвят бъдещите събития...........“

........Навремето Духът беше премахнат с указ (на църковния събор), а душата ще бъде премахната с фармакотерапия. От “здравите възгледи” лесно ще се извлече ваксина, с която организмът ще бъде обработван от най-ранна детска възраст, дори още от раждането, за да стане напълно невъзможно човешкото тяло някога да стигне до мисълта: “Аз зная, че душата и Духът съществуват!” Да, ето така ще се сблъскат двата възгледа, двете течения в развитието на човечеството. Едното от тях ще се стреми да изкове нови понятия и представи, които органически израстват от сферите на душата и Духа. Другите, последователите на днешните материалисти, ще търсят “ваксината”, за да направят тялото “здраво”, т.е. да му придадат такова устройство, благодарение на което човек няма да говори повече за такива наивни и глупави неща като душа и Дух...... 
...........Днешната епоха е в много по-голяма зависимост от духовните влияния, отколкото хората си представят. Колкото и материалистична да е нашата епоха, а тя се стреми да стане още по-материалистична, това не променя основното: Духовните светове ще се откриват на хората с все по-голяма сила във все повече области! Макар и днес това да не става по най-добрия начин, духовните влияния могат да бъдат доловени навсякъде. ......"

     Колко актуално звучат и днес тези думи- днес, когато ни се даде възможност  гледащите, неспящите, будните да откриват все повече истината за себе си. Затова онези, чийто планове проваляме, стават все повече видимо агресивни, безсрамни и безцеремонни в действията си и заплахите. Защото, за съжаление,  все още съществува един много важен техен коз - СТРАХА у човеците. Когато и него премахнем, а това може да стане само с безпрекословната ВЯРА В СЪЗДАТЕЛЯ, ВЯРАТА, ЧЕ СМЕ ЧАСТИЦА ОТ НЕГО И ПО НЕГОВ ОБРАЗ И ПОДОБИЕ СМЕ ТВОРЦИ НА СВОЯ И НА ОБЩОЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ, тогава най-накрая, ще бъде отнет и този техен коз.

     Човеци, Светлини от Светлината, Любови от Любовта, Мъдрости от Мъдростта - СЪБУДЕТЕ СЕ!!! 

Филм за "отваряне на очите" - 30 мин. с ценна информация






Гласувай:
1



1. анонимен - Шансон самые лучшие песни
05.01.2012 05:21
курю
абсент
кукла
маша
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: azblagara
Категория: Политика
Прочетен: 118336
Постинги: 36
Коментари: 81
Гласове: 85
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930