Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.08.2015 15:10 - БАРДАКЪТ, НАРЕЧЕН БЪЛГАРИЯ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 3002 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ШЕСТО РУП СИ ЖИВЕЕ ОЩЕ ПРИ КОМУНИЗМА
Разбира се, не само в Шесто РУП е така. Така са и останалите управления в София и по места. Дори по места нещата са още по-страшни.
Но в случая става за една идиотска практика, която може да се случи само в страна, където полицията се заиграва с мафията и не и пука за гражданите.
Моя позната от махалата ми се обади вчера по телефона силно разтревожена, че от полицията, от Шесто РУП в столицата са се обадили да не смее да изгони квартиранта си, защото той имал мярка за неотклонение "Домашен арест".
Квартирантът е изпратен от фирмата "Бети консулт", която е печена в тази област и явно играе с полицията и престъпниците. Предишната квартирантка на моята позната била изпратена от същата фирма и се оказала проститутка, а на неин познат за квартирант бил изпратен арабин, лежал в датски затвор за наркоразпространение. 
Та вчера от Шесто и се обадили и НАРЕДИЛИ да не гони квартиранта си, защото прокурорът наредил да стои там под домашен арест. Успокоих я и казах да го изгони незабавно. Обадих се на дежурния в управлението и му се представих. Попитах го за името му, защото полицаите по принцип, когато са в нарушение, отказват да се представят, въпреки че са длъжни да го правят. С голяма мъка успях да изтръгна от устата му фамилията Иванов. Дали е наистина Иванов подлежи на проверка, но той се опита да ме РЕСПЕКТИРА със заповеднически тон, като да съм тригодишен пикльо и като го чуя ще се напикая от страх. Казах му да съблюдава закона и да не се прави на мъж. Обясних му, че когато става дума за адресна регистрация, тя става в районните управления и кметствата и ако някой има мярка за неотклонение те са длъжни да предупредят собственика на жилището за това, с цел избягване на последващо престъпление от всякакъв тип. Той държеше, че прокурор бил заповядал това, но многократно отказа да го назове кой е той и от коя прокуратура. В крайна сметка го нахоках и го предупредих да изпълнява закона, а не противозаконните заповеди на началниците си. Иванов, на практика, излъга, че съответният квартирант се води на този адрес, тъй като на личната му карта постоянният адрес е различен, а временен адрес-няма. Няма и не може да има, тъй като не е подал документи за пребиваващ на този адрес по съответния начин.
Разбира се, аз ще разбера кой е прокурора и ще си го наритам така, както си знам.
Но работата е другаде. Просто полицията и прокуратурата не работят за обществото и българските граждани, а за техни си междуинституционални и криминални игри. Когато казвам игри имам предвид връзката мужду престъпници, полиция и прокорурори. Защото за цял месец са му направили само една проверка и то в единствения ден, когато той изобщо не е напускал жилището, докато през останалото време е бил ежедневно извън квартирата си.
Бъчворова! Ти си на ход!



Гласувай:
4



1. bosia - до 1997
01.09.2015 10:51
Там е работата, че на нея нито МВР, нито прокуратурата са и съобщили, че лицето Александър Асенов, който и е пратен от агенция "Бети консулт" е с мярка за неотклонение. Но съм убеден, че фирмата е знаела, но съзнателно не и е казала.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11777030
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930