Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.04.2019 13:19 - Торнадо - смерч
Автор: doctora1 Категория: Технологии   
Прочетен: 1182 Коментари: 3 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Хипотеза: Смерчовете са доста разрушителни явления и все още не са овладяни. Причината е във фактът, че съвременната наука не ги познава истински колкото и сензори да вкарва в хобота на смерча. Не ги познава истински защото образно казано в " уравнението " на/за смерча липсва основния источни на енергия. Основния источник на енергия за смерчовенте не е разликата топлина/студ, а гравитацията. При преход на спирали в гравитационно поле в определени позици на спиралата и при определена нейна стурктура гравитационния енергиен поток изпада в режим на неконсервативност и спиралата на смерча бързо засмуква огромно количество енергия което го прави и толкова разрушителен .... Днес се замислих, а какво може да се направи? Може да се направи като в горния край на хобота се думне високо температурен заряд ... бомба или по - скоро ракета, което автоматично ще преустанови режима на неконсервативност и хобота ще се прекъсне.


Тагове:   две,   ТРИ,   едно,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. doctora1 - доктора
11.04.2019 13:21
Другия вариант е да се думне охлаждаща ракета/заряд / това не знам как ще стане / и това също ще изкара хобота от режим на неконсервативност.
цитирай
2. doctora1 - доктора
15.04.2019 11:08
Между другото единия вариант на директни гравитационни двигатели е вихровите преходи между две или в една флуидна среда където се ползва индиректната и директната ГРАВИТАЦИОННИ СИЛИ И ТОЧНО ТОВА И ПРАВЯТ КАТАЛИЗАТОРИТЕ: СЪЗДАВАТ УСЛОВИЯ ЗА НЕКОНСЕРВАТИВНОСТ НА ЛИНЕЙНИЯ ГРАВИТАЦИОНЕН ЕНЕРГИЕН ПОТОК ЧРЕЗ СПЕЦИФИЧНИЯ " ТАНЦ " НА ЕЛЕКТРОННИЯ ОБЛАК ЗА ДА УСКОРЯТ ЕЛЕКТРОНИТЕ НА СУБСТРАТА И ДА УСКОРЯТ ХИМИЧЕСКИЯ ПРОЦЕС ТОЕСТ ТЕ НАПОМВАТ ГРАВИТАЦИОННО ДВИЖЕНИЕ В ХИМИЧЕСКИЯ ПРОЦЕС ...... няма нужда от термоядрена реакция ... енергиите които преразпределя гравитацията са много по - големи от ядрен разпад и синтез ...
цитирай
3. doctora1 - доктора
16.04.2019 00:57
В началото си мислех, че катализаторите са молекулни мотори и захващат и сблъскват субстратните молекули една в друга с посредничеството на гравитационната сила ... има такива разработки на макромолекули ... дори и нобелова награда някои от тях са получили, че при подкисляване тоест внос на протони ускоряват от няколко оборота до милиони обороти в секунда. Сега обаче като задълбах гледам, че има геометрични несъответствия ... По - скоро електронния облак на катализатора бил той метал / много от ензимите имат метално ядро ...приблизително казано / или белтък при ензимите се напасва и ускорява електронните облаци на субстратните агенти и ги свързва, но задължително като засмуква гравитационно ускорително или забавително движение при инхибиторите. При един от вариантите на Бобината на Тесла / не ме питайте кой, но знам със сигурност че има такъв ... със сигурна сигурност ... не мога да го кажа по - сигурно / има на изхода повече енергия от колкото на входа и тъй като закона за съхранение на енергията е заповед неотменима от някъде трябва да се внесе енергия за да излезе на изхода. Емперично и експериментално без да го осъзнава напълно / и това го гарантирам / Тесла е открил начин да изпада електронния поток в резонанс с гравитацията ... при това неконсервативен резонанс, а гравитацията като се постави на неконсервативна основа може да размята планини без да и мигне окото. Невероятна е гледката на гравитационните ускорители ... ужасяваща, а даже не можете да си представите колко ужасяваща. При ензимите имаме подобни резонанснонеконсервативни условия на електронния облак на ензима ... платината ако щете с електронния облак на субстрата и участието на гравитацията при това ... вълшебен и невидимовиден е този участник във вълшебството на каталитичните процеси. Цяла кола е карал без гориво на ток Тесла с дни, а вълшебната кутийка без да познава гравитацията е построил ... е евала ... велик емперик. Стефан Найденов ... Илия Вълков ... Джон Андрюс и т.н. и т.н.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: doctora1
Категория: Технологии
Прочетен: 347233
Постинги: 212
Коментари: 579
Гласове: 158
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031