Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.01.2023 19:24 - Последствията от прекратяването на ходатайствената служба на Христа
Автор: elizabethborislavova Категория: Поезия   
Прочетен: 1156 Коментари: 5 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

30.05.1981 г. Идат ужаси и беди земя ще се люлей градове ще се рушат бунтове ще бучат. Армагедон е почнал. Обвинен е врага, вдигнал ръка против християнството. Вавилон воюва Мохамед също воюва за да се наложи. Но помнете, вече нямате Ходатай в Светая Светих. Залата съдебна е опразнена. Сега е борбата. Ще минете изпитни огнени, за да се пречисти златото. Седем по седем пъти минава златото през огнената изпитня. Думите си бройте и жертвите си определете. Днес Аз ви посетих със сила и власт, за да ви изявя съдбата. Пазете се да не чуете в небесата, че сте отхвърлени поради грях. Да не ви подиграва врага че „чуха Гласа“ а не застанаха в пътеките Ми святи сред земя.

„А Господ Исус Христос е освободен от ходатайствената Си служба. На Сатана се натоварва осъждението над греха и смъртта като негови дела сред Земя и му се позволява да окоси земното лозе до Архангелска тръба.
В същото време Христа е напуснал Съдебната зала – Светая Светих, за целокупното земно оправдание е платено с кръвната цена! На Църквата Христова и планета Земя е приключил Земният съдебен процес от създание на греха и смъртта до Скончание. Затова и Вестта е “всемирно запечатваща съдебна”. Тя носи печата съдебен. И са изречени думи на Съда – който я приеме, приема всички благословения, които носи тя, който я отхвърли, ще бъде отхвърлен от спасение и ще приеме всички язви на осъждение.
Докато се устрои пътят на съдебната запечатваща вест, се носи Вест – покана: „Излезте, люде Мои, от Вавилон!“ – защото след избълване – отхвърляне на ръководството на Лаодикия от верния Свидетел, започва действието на ръководството „Ангел“ от Откровение 18:1-4, ръководено в оформление и служение от Съда велик. На него е натоварено църковното земно служение! Ангелът от Откр. 18:1-4 се явява със сила и власт голяма и е единен с Гласа съдебен на Съдебната небесна власт. Сам Христа е Ангел четвърти, единен с Гласа на Дух Святи, който повежда църковния си апарат – сърцето, ядро църковно и до приключване на земния и църковен съдебен процес е с него.

С устройване пътя на Гласа съдебен, явява се и озарението на Земя от Вестта съдебна, която е славата голяма на Ангела четвърти като факла озарителна над цялата планета Земя, явена в чин „Вест църковна“!

Озарението е осведомяване, как съдът небесен е решил съдебния земен процес над целокупност земна, как е решил съдбите на двамата воини – Христа и Сатана: първият воювал в правда за живота вечен, а сатана, употребил в борбата средствата на греха и смъртта за вечно осъждение!

И едва след приключване на Съда небесен, се явява благодатното време за всички настоящи и бъдещи съдби във времето на разнасяне Вестта всемирна запечатваща.

След това велико явление на дялото на Вестта, озаряваща целия земен свят, готови с чашите златни в ръка, пълни със седемте язви зли, се явяват седемте ангела и ги изливат над осъдените земни плещи.

Необходимо е добре да се разбере, че началото на Съдебния процес не е от момента, когато се чува Гласът над планета Земя. Но първо, Съдът небесен се яви и призова своя съсъд – приемник на почетно употребление, който застава в чин ”Страж съдебен“, представен пред Съда велик, за да приеме всички съдебни решения от Земния и църковен съдебен процес. Гласът се изявява в България и призовава дялото велико съдебно, за да оформи и оглави Ангела четвърти в единство с ”Гласа” от Откровение 18:1-4, Даниил 12:12, Съдии 6-та гл.

Преди явлението на Гласа съсъдът е бил в приготовление, но Съдът небесен е функционирал и е решавал изхода – съдбата на Втората световна война, вменена за Армагедонска! В нея открито е действал звярът и неговият образ (Откр.1З-та гл.), на когото змеят даде силата си за действие! И този именно ”звяр” подгони семето на жената – църквата още от нейните апостолски основания!“

  •  



Гласувай:
4



1. dobrodan - То голям съд това бе,
27.01.2023 19:50
знаеш ли кога е рухнал Вавилон, дето го размятваш кат непрана руба?
Докато се наканят да изпълнят присъдата, Слънцето ще угасне!
цитирай
2. raders - :) Доста смехотворно.
27.01.2023 20:45
:) Доста смехотворно.
цитирай
3. elizabethborislavova - Да, наистина голям Съд, вселенски
28.01.2023 18:01
Първият съд решава съдбата на двамата воюващи - Христос и Люцифер. Знаеш ли заз какво и откога воюват?
Също така първият съд решава съдбите и на всички хора, живели на земята до 1982 г. Това значи че и на твоите близки също са решени съдбите.

А съдиите в този съд са управителите на небесните галактики, най-важните същества във Вселената.
dobrodan написа:
знаеш ли кога е рухнал Вавилон, ?
Докато се наканят да изпълнят присъдата, Слънцето ще угасне!

цитирай
4. elizabethborislavova - Ето как е описано в Библията:
28.01.2023 18:02
1 След това видях, и ето врата отворени на небето; и предишният глас, който бях чул да говори с мене като тръба, казваше: Възлез тук, и ще ти покажа това, което трябва да стане подире.
2 Начаса се намерих в изстъпление чрез Духа, и, ето, престол беше поставен на небето, и на престола седеше Един.
3 И седналият приличаше на камък яспис и сардис; имаше около престола и дъга, на глед като смарагд.
4 И около престола имаше двадесет и четири престола, и видях, че на престолите седяха двадесет и четири старци, облечени в бели дрехи, и на главите им златни корони.
5 И от престола излизаха светкавици и гласове и гърмежи. И пред престола горяха седем огнени светила, които са седемте Божии духове.
6 И пред престола имаше като стъклено море, подобно на кристал, а всред престола и около него четири живи същества, пълни с очи и отпред и отзад.
7 Първото живо същество приличаше на лъв, второто приличаше на теле, третото имаше като човешко лице, и четвъртото живо същество приличаше на летящ орел.
8 И четирите живи същества, имащи по шест крила, бяха пълни с очи изоколо и извътре; и те не престават денем и нощем да казват: Свет, свет, свет е Господ Бог Всемогъщий, Който бе и Който е, и Който ще бъде.
9 И когато живите същества принасят слава, почит и благодарение на Този, Който седи на престола и живее до вечни векове,


dobrodan написа:
знаеш ли кога е рухнал Вавилон, дето го размятваш кат непрана руба?
Докато се наканят да изпълнят присъдата, Слънцето ще угасне!

цитирай
5. elizabethborislavova - Знаеш, че който се смее последен се смее най-добре
28.01.2023 18:03
Със сигурност последстивята засягат и теб. И коментара ти го показва. Виж за какво става дума:
0.05.1981 г. Идат ужаси и беди земя ще се люлей градове ще се рушат бунтове ще бучат. Армагедон е почнал. Обвинен е врага, вдигнал ръка против християнството. Вавилон воюва Мохамед също воюва за да се наложи. Но помнете, вече нямате Ходатай в Светая Светих. Залата съдебна е опразнена. Сега е борбата. Ще минете изпитни огнени, за да се пречисти златото. Седем по седем пъти минава златото през огнената изпитня. Думите си бройте и жертвите си определете. Днес Аз ви посетих със сила и власт, за да ви изявя съдбата. Пазете се да не чуете в небесата, че сте отхвърлени поради грях. Да не ви подиграва врага че „чуха Гласа“ а не застанаха в пътеките Ми святи сред земя.

„А Господ Исус Христос е освободен от ходатайствената Си служба. На Сатана се натоварва осъждението над греха и смъртта като негови дела сред Земя и му се позволява да окоси земното лозе до Архангелска тръба.

raders написа:
:) Доста смехотворно.

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: elizabethborislavova
Категория: Поезия
Прочетен: 653659
Постинги: 915
Коментари: 1028
Гласове: 2583
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930