Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.03.2013 08:12 - Циганският проблем
Автор: valsodar Категория: Политика   
Прочетен: 1927 Коментари: 2 Гласове:
15


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Докато политиците ни си затварят очите пред циганският проблем, подобни на вчерашното убийство ще зачестяват. Така, както цигани посягат на живота на българи, така и българи ще започнат да отстрелват в самозащита цигани.. След като и най-демократичните държави в ЕС признаха, че не могат да "интегрират" циганите ни, то явно и подхода към тях трябва рязко да се промени, което най-вече трябва да се изрази в следното - в едно напълно безкомпромисно отношение, към всяко едно нарушение на закона от тяхна страна. Именно чувството им за безнаказаност, създаде и роди циганският проблем у нас.



Гласувай:
15



Следващ постинг
Предишен постинг

1. planinitenabulgaria - Перфектно точно!!!
19.03.2013 16:57
Чувството на безнаказаност на циганите породи циганския проблем в България.

В Румъния не е толкова тежко положението с тях, в Сърбия проблем с тях нямат. Тук никой не вижда и не чува какво става. А нямаме и правосъдие. То днес е бакалница - плащаш, получаваш правосъдие, не плащаш, не получаваш. Дали има друга държава гостоприемник за етнос, който да е 1/4 от населението й и да не работи, да има по 8 деца и да тегли помощи от банкоматите? Ще има ли такава държава пари за здравеопазване, за пенсии и др. нужди?
цитирай
2. valsodar - Единственото което искам да нап...
20.03.2013 15:36
Единственото което искам да направи държавата в случая е, аз да имам същите права каквито имат циганите, защото в момента, с начина си на прилагане на законите у нас има явна дискриминация към коренното население - българите, за сметка на едно паразитиращо на гърба му малцинство.
Паразитите процъфтяват единствено в гостоприемна среда, а точно такава е тя за момента, с Толерантното ни отношение към малцинствата.
След като искат да са български граждани, следва да поемат своите задължения и отговорности, така както и ние го правим!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: valsodar
Категория: Лични дневници
Прочетен: 7404087
Постинги: 1739
Коментари: 18276
Гласове: 27883
Архив